Wednesday, 17/5/2017 | 1:32 UTC+0
thefhamedia
  • Senarai Penuh Penerima Anugerah FIFA – THE BEST 2016

    Semalam terciptanya satu sejarah yang begitu bermakna buat Malaysia! Faiz Subri berjaya dinobatkan sebagai pemenang anugerah Puskás 2016! Pengikhtirafan berprestij ini diberikan sempena majlis penganugerahan “Top Performers” dalam bola sepak dari seluruh dunia, yakni The Best. Lebih membanggakan, Faiz Subri kini sebaris dengan nama-nama besar dalam bola sepak dunia! Jom tengok siapa yang berjaya menerima

    Read more
  • Teknik ini Mampu Naikkan Trafik Website anda 12% lebih Tinggi?

    Menarik trafik pelawat ke website adalah satu kerja yang begitu penting dalam memangkin impak terhadap perniagaan anda. Tahukah anda bahawa terdapat pelbagai pendekatan yang berfungsi dalam meningkatkan trafik ke laman web. Perkongsian kali ini adalah meyentuh pada salah satu teknik yang sangat berkesan. Ianya bertitik-tolak dari kuasa Visual!

    Read more
  • 5 Sebab Perempuan Menyukai Teddy Bear

    Perempuan dan teddy bear memang tidak dapat dipisahkan. Malah teddy bear juga sering dijadikan sebagai hadiah kepada kaum perempuan pada hari-hari istimewanya. Teddy bear juga mampu mengubati hati perempuan yang sedang merajuk dan dikatakan dapat mengembalikan senyuman yang pudar pada wajah mereka. Mari kita lihat 5 sebab kenapa teddy bear menjadi kesukaan kaum perempuan.

    Read more
  • Missed Call

    ” nanti sebelum Subuh aku nak buat tahajud la,” “lepas maghrib nak buat sunat taubat, macam dah lama aku tinggal sunat taubat,” “hari ni nak mengaji lebih sikit,” pernah tak anda terlintas untuk membuat sesuatu kebaikan dalam satu masa? Kemudian, apa yang terlintas itu hanya sekadar menjadi lintasan semata-mata tanpa ada tindakan. Pernah kan?

    Read more
  • Jawapan Zuckerberg jika Facebook Hilang!

    Mark Zuckerberg memberi jawapan mudah. 1 Julai tahun 2015, Pengasas yang juga CEO Facebook telah membuka satu ruang Q&A secara terbuka. Menariknya, Mark telah memberi peluang kepada semua komuniti Facebook untuk bertanya apa saja persoalan kepada beliau dalam satu jangka masa, menerusi ruangan komen.

    Read more
  • Game Dulu-Dulu di Dunia Internet Secara Percuma

    Era zaman kanak-kanak 90-an pastinya menyedari akan kehadiran permainan video MS-Dos ini! Kehadiran semula game yang pernah melakar memori kisah kegemilangan dunia permainan video satu masa lalu sudah tentu mempunyai nilai sentimental yang tersendiri. Kepada yang sezaman dengannya, nama-nama game seperti Street Fighter, Prince of Persia Pac-Man, SimCity dan lain-lain sememangnya tidak asing lagi mewarnai

    Read more