Monday, 29/5/2017 | 12:13 UTC+0
thefhamedia
  • Kenali Jenis Kulit Anda

      Tahukah anda setiap orang mempunyai jenis kulit yang berbeza-beza. Cara untuk mengenal pasti jenis kulit ialah dengan melihat saiz pori pada kulit wajah dan sentuh kulit dengan menggunakan belakang tangan. Terdapat 4 jenis kulit iaitu:

    Read more
  • Missed Call

    ” nanti sebelum Subuh aku nak buat tahajud la,” “lepas maghrib nak buat sunat taubat, macam dah lama aku tinggal sunat taubat,” “hari ni nak mengaji lebih sikit,” pernah tak anda terlintas untuk membuat sesuatu kebaikan dalam satu masa? Kemudian, apa yang terlintas itu hanya sekadar menjadi lintasan semata-mata tanpa ada tindakan. Pernah kan?

    Read more
  • Jawapan Zuckerberg jika Facebook Hilang!

    Mark Zuckerberg memberi jawapan mudah. 1 Julai tahun 2015, Pengasas yang juga CEO Facebook telah membuka satu ruang Q&A secara terbuka. Menariknya, Mark telah memberi peluang kepada semua komuniti Facebook untuk bertanya apa saja persoalan kepada beliau dalam satu jangka masa, menerusi ruangan komen.

    Read more
  • Website Siap Dalam 2 Hari Sahaja!

    Promosi! Promosi Pembukaan tahun baru 2017! Website anda akan live sepantas  2 hari sahaja! Pantas! Pantas! Ya. Fast action fast result. Lagi pantas anda punya web. Lagi pantas bisnes anda berada di laman maya yang boleh diakses everywhere! Everytime!

    Read more
  • Tentang

    Kami adalah media baru yang berkongsi segala yang best. Thefhamedia adalah satu nama yang lahir dari  gabungan perkataan The.F.H.A yang mewakili istilah Fantabulous + Happening + Amazing  serta Facts + Huge + Anything !

    Read more
  • Game Dulu-Dulu di Dunia Internet Secara Percuma

    Era zaman kanak-kanak 90-an pastinya menyedari akan kehadiran permainan video MS-Dos ini! Kehadiran semula game yang pernah melakar memori kisah kegemilangan dunia permainan video satu masa lalu sudah tentu mempunyai nilai sentimental yang tersendiri. Kepada yang sezaman dengannya, nama-nama game seperti Street Fighter, Prince of Persia Pac-Man, SimCity dan lain-lain sememangnya tidak asing lagi mewarnai

    Read more